Met elkaar napraten over The Passion

Miljoenen mensen kijken jaarlijks naar The Passion. Het tv-programma over het Paasverhaal trekt vele mensen. Het leidt tot allerlei gesprekken. Dit jaar is er voor het eerst het boekje ‘Napraten over The Passion’.

Met het boekje ‘Napraten over The Passion’ kun je met een kleine groep napraten over de ervaringen bij het kijken van The Passion. Een aantal video’s ondersteunt het boekje. Je kunt het gebruiken in één tot vier ontmoetingen, juist ook met mensen die minder vertrouwd zijn met het geloof en de kerk. Bestel het boekje via ikbenervoorjou.nl.

The Passion bekijken met kinderen en jongeren

Als je met kinderen, jongeren en/of gezinnen The Passion wil bekijken kun je terecht in de werkvormendatabase van Jong Protestant. Er is een werkvorm voor jongeren, de Passion Challenge #ikbenervoorjou en er komt een werkvorm speciaal voor gezinnen met kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deze bestaat uit 7 korte werkvormen met actieve en creatieve verwerkingen. Bij elke werkvorm ga je door middel van filmpjes op een luchtige manier in gesprek over een thema uit The Passion (vanaf 16 maart beschikbaar). 

Roermond

The Passion is dit jaar in Roermond. De Protestantse Gemeente Roermond is nauw bij de voorbereidingen betrokken. Wat dat betekent is terug te zien in het tv-programma ‘Petrus in het land’ dat op zaterdag 3 april om 17u10 wordt uitgezonden op NPO2.

The Passion wordt uitgezonden op Witte Donderdag 1 april om 20u30 bij KRO-NCRV op NPO 1. Het thema dit jaar is ‘Ik ben er voor jou’.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.