Iedere dag een psalm via de podcast

De longen van de bijbel. Zo worden psalmen genoemd. Eeuwenoud en ook actueel en vertrouwd. Psalmen gaan over verdriet, hoop, haat, dankbaarheid. En over God. In tijden van crisis zijn psalmen van grote waarde alsook in het ‘gewone’ dagelijkse leven. Zij zijn een lied, gesprek en gebed ineen.

Alle 150 psalmen klinken via de podcast van het platform Mijnkerk.nl. Rebecca Schoon leest in de dagelijkse podcast de psalmen voor een deel voor. Sjoerd Muller pikt er een gedeelte uit wat hem raakt, wat hem verwondert of waar hij vraagtekens bij heeft.  

Pioniersplek

Sjoerd Muller (1982) werkt als radiomaker bij de KRO-NCRV. Daarnaast is hij deeltijd verbonden als predikant bij De Fontein in Apeldoorn en blogger bij MijnKerk.nl. Rebecca Schoon is blogger bij MijnKerk.nl. Het online platform MijnKerk.nl verbindt mensen met elkaar om te ontdekken welke hoop, inspiratie en verbondenheid er ligt in een leven met God. MijnKerk.nl is een pioniersplek van de Protestantse Kerk in Nederland.

De komende maanden komen alle 150 psalmen langs in de podcastserie. Iedere werkdag vanaf 06:00 uur ’s ochtends staat er een nieuwe Psalmpodcast klaar. Luister ze allemaal via mijnkerk.nl, Soundcloud of Spotify..

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.