Hulp bij schulden – schuldhulpmaatje

Geldzorgen geven vaak stress. Daardoor kun je niet meer helder nadenken en worden de problemen alleen maar erger. Een Maatje is er dan om te luisteren, te helpen overzicht te krijgen en samen een aflossingsplan te maken. De Maatjes zijn daar speciaal voor opgeleid. En die hulp kost niets.

Aanmelden voor hulp bij financiële problemen is eenvoudig. Vul het formulier in op www.schuldhulpmaatje.nl of bel coördinator Daniel Wagenaar voor informatie of voor een afspraak: 06 – 1270 2998.

Hoe eerder hoe beter

Iedereen met financiële problemen kan contact opnemen, wat de oorzaak van de schulden ook is. Hoe eerder mensen aan de bel trekken des te beter. Stap over de schaamte heen, vraag hulp. Als je zelf geen problemen hebt, kun je wellicht een familielid of bekende met financiële problemen attent maken op deze mogelijkheid.

De afdeling Hilversum-Naarden-Bussum werkt samen met de kerken uit de regio. De diaconie van de Protestantse gemeente Hilversum ondersteunt de schuldhulpmaatjes met

  • jaarlijkse gift
  • doorverwijzen van cliënten
  • publiciteit en informatiebijeenkomsten.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.