Hoge opkomst vaccineren in de Bethlehemkerk

‘De prikbereidheid is gelukkig hoog’ zeggen de huisartsen die tot en met 23 april vaccineren in de Bethlehemkerk. Mensen tussen 60 en 65 jaar die patiënt zijn bij de huisartsenpraktijken in gezondheidscentrum Casa Cura, kunnen zich er laten vaccineren. Met AstraZeneca.

Opgewekt naar huis gaan

De Gooi- en Eemlander berichtte uitgebreid over de ‘priklocatie’ deze week. De krant interviewde in de kerk artsen, mensen die zich laten vaccineren en de jonge pianist Philip Karmanov. Hij speelt speciaal voor alle mensen die naar de kerk zijn gekomen. De jeugdige pianist vindt het een hele eer om in de kerk te spelen. Speciaal voor deze gelegenheid heeft hij drie stukken uitgekozen. ‘Een elegie van Rachmaninov, een nocturne en ’L’isle Joyeuse’ van Claude Debussy, dat is een wat vrolijker stuk. Ik wilde eerst een ballade van Chopin spelen, maar dat heb ik toch maar niet gedaan, dat is te zwaar. Mensen moeten wel opgewekt naar huis gaan.’

Klik hier of hier voor het bericht in de Gooi- en Eemlander

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.