Hilversum uit de coronabubbels

Vanaf 18 maart vinden er door heel Hilversum stadsgesprekken plaats waarin Hilversummers hun ervaringen over de coronatijd delen. Het is een initiatief van een groep betrokken burgers, waaronder mensen uit verschillende Hilversumse kerken.

De groep zegt op de site Hilversummers.nl: ‘Het is nu tijd om uit onze gesloten kringetjes te komen. Weg met de coronabubbels. Tijd om elkaar weer met vertrouwen tegemoet te treden. En elkaars verhalen te horen.’ Mensen kunnen meedoen aan stadsgesprekken en meebouwen aan een kunstwerk dat de ‘coronabubbels doorbreekt’.

Stadsgesprekken

De stadsgesprekken zijn bedoeld om elkaars coronaverhalen te delen. ‘Niet om elkaar te overtuigen maar om beter te begrijpen wat het doet als je langs elkaar heen moet leven. Hoe heb jij de afgelopen twee jaar beleefd? Ben jij mensen kwijt geraakt? Ben jij veranderd? Waar zie jij nieuwe mogelijkheden en kansen?’

De eerste gesprekken staan gepland, onder meer met burgemeester Gerhard van de Top. Ga voor een overzicht van de stadsgesprekken naar www.hilversummers.nl/web/bubbel.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.