Het wordt spannend met Sirkelslag-Kids

Op zondagmiddag 25 september gaan weer kindergroepen uit het hele land met elkaar aan de slag met SirkelslagKids. Het spannende en interactieve spel voor groepen van 8 tot en met 12-jarigen. Ook Hilversum doet mee. Het is een spel waarbij het gaat om creativiteit, actie en teamspirit! Wie wint gaat naar de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen.

Aan tafel!

Dit jaar is het thema: Aan tafel! Wie nodig je eigenlijk allemaal uit aan tafel? Ook mensen die je misschien niet goed kent en/of uit een ander land komen? Door Sirkelslag te spelen, ontdekken de deelnemers verder te kijken dan hun eigen vrienden en open te staan voor wie er op hun pad komt.

Alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. Ook vriendjes en vriendinnetjes. Wel van te voren even opgeven. Klik daarvoor hier. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij jeugdwerker Peter van Wesel. Klik hier voor zijn mailadres.

Sirkelslag begint om 15u00 precies in de Bethlehemkerk op de Loosdrechtseweg 263 in Hilversum. De inloop is vanaf 14u30 en ophalen kan om 17u00.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.