Herhaalde oproep voor Actie Zomerpakketten

Onlangs kondigde Present Hilversum de Actie Zomerpakketten aan. ‘Geef een pakket aan een gezin in armoede.’ Inmiddels zijn er veel gezinnen aangemeld via maatschappelijke organisaties. Armoede bestaat echt in Hilversum. Stichting Present kan nog best wat aanmeldingen gebruiken van mensen die een zomerpakket willen samenstellen. Wil jij meedoen? Alleen of samen met vrienden, buren of collega’s? Lees hieronder hoe het werkt en meld je aan (voor 15 juni) via dit aanmeldformulier op de website.

Wat houdt de actie in?

De zomer is een heerlijke tijd met vakanties, leuke uitjes naar de dierentuin of het pretpark, ijsjes eten, van de glijbaan in het zwembad en ga zo maar door. Maar wat doe je als gezin als er geen geld is om deze dingen te doen? De zomer kan heel lang duren als de mensen om je heen wèl op vakantie gaan en wèl dit soort leuke dingen ondernemen.

De inhoud van de pakketten? Denk aan bonnen voor ijsjes, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften etc. Het is ook een tip om een ‘belevenis’ in je pakket te doen (mag, hoeft niet). Voor meer informatie en om je op te geven Klik hier. Je hebt je opgegeven als je het (korte) formulier hebt ingevuld en verstuurd.

Het College van diakenen van de Protestantse gemeente Hilversum steunt het werk van Present Hilversum. Klik voor meer informatie hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.