Hartelijk welkom in de Kliederkerk

Er is weer Kliederkerk. Kinderen en volwassenen ontdekken samen op een creatieve manier verhalen uit de Bijbel. Speciaal voor kinderen tot 12 jaar, samen met hun mama’s, papa’s, grootouders, vriendjes en vriendinnetjes.

Op Goede Vrijdag 7 april is iedereen welkom in de Kliederkerk vanaf 9u45 in de Bethlehemkerk. Het thema is: ‘Aan tafel’. Het Kliederkerk-team zegt daarover: ‘We luisteren deze keer naar het verhaal van de Emmaüsgangers, gaan met elkaar knutselen en ook dingen doen! Komen jullie ook? Leuk!!’ Graag van te voren (uiterlijk 5 april) aanmelden via dit mailadres.

Serviesgoed

Het team is op zoek naar naar oud/ kapot serviesgoed in verschillende kleurtjes. Hoe bonter, hoe beter. Heeft u serviesgoed in de kast staan dat u niet meer gebruikt omdat u het niet mooi meer vindt of omdat er stukjes af zijn en wilt u het kwijt? Dan kunt u het team er blij mee maken, want zij kunnen het goed gebruiken bij de kliederkerk. Graag inleveren in de Bethlehemkerk.

Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 in Hilversum, 7 april van 10u00 tot 13u00.

Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.