Harpiste Martine Dubois bij Adventsvespers

Bij de vierde en laatste oecumenische Adventsvespers van dit seizoen is er een speciale gast: Martine Dubois, harpiste en sopraan. Woensdag 21 december om 19u30 in de dagkapel van de H. Hart-kerk op het P.J.H. Cuypersplein in Hilversum-Noord.

Al als klein kind heeft Dubois een passie voor harpspelen en heeft zij, zoals zij zelf zegt, de ‘mazzel’ van een mooie stem. In de vesper speelt zij harp en zingt zij ook twee liederen waarbij zij zichzelf op de harp begeleid: Ave Maria van Bach/Gounod en Jesu, Joy of man’s desiring van J.S. Bach.

Onverwachte verhalen

Het thema van de Adventsvespers dit jaar is Onverwachte verhalen. Woensdag 21 december is de liturg Annemieke Parmentier en lector Joep Mourits. Het gaat dan om de tegendraadse wijzen uit het Oosten. Zij gaan na hun bezoek aan Jezus niet terug naar koning Herodes en nemen een andere weg terug.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.