Gospelkoor Edoza nodigt uit voor Zangfeest

‘Na twee magere corona-jaren en een soort van opbouwjaar, heeft Gospelkoor Edoza wel weer eens zin in een uitdaging…… en een zangfeest met elkaar, met jou, met iedereen.’ Zo begint de flyer van Edoza, het gospelkoor van de Grote Kerk in Hilversum.

Het zangfeest is op zaterdag 14 oktober in de Grote Kerk. Edoza: ‘We zijn bezig met het instuderen van een heel aantal nieuwe liederen die we graag een keer ten gehore brengen. Maar we proberen de uitdaging breder te trekken. Wij hopen daarom dat er veel familieleden, vrienden, kennissen, oud-koorleden, gemeenteleden etc. zijn die van zingen houden en de uitdaging aan willen gaan om éénmalig deel uit te maken van een Grootkoor.’

Wil je meedoen?

Het komende half jaar worden de deelnemers voorzien van muziekstukken en digitale ondersteuning voor het instuderen van vier of vijf liederen. Wil je meedoen of wil je meer informatie? Mail naar dit adres of klik hier voor de flyer. Of klik hier voor de website.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.