Gooise Peper 

Gooise Peper is een documentaire over een pittig onderwerp: de verandering die we moeten maken in de productie van voedsel en het koopgedrag van mensen om ervoor te zorgen dat de aarde vruchtbaar blijft en er genoeg voedsel is in de toekomst.

Wat kunnen we zelf doen en wat vinden we nu al in de omgeving van het Gooi? Frédérique Spoel en Arjaan Hamel interviewden verschillende lokale boeren en andere ondernemers die voedsel op een duurzame manier produceren of verwerken.

Donderdag 13 juni vertonen de Groene Kerken Hilversum en Hilversum100 deze documentaire in de Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 in Hilversum. Gooise Peper draait twee keer: 19.00 uur en 20.15 uur. Speelduur is 40 minuten. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Na elke vertoning is een kort nagesprek met filmmakers Frédérique Spoel en Arjaan Hamel. Voor meer informatie en opgeven, stuur een e-mail naar Groene Kerken Hilversum. Meer informatie over de documentaire staat de website van HIlversum100

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.