17 mei: Goed spreken over God – AFGELAST

Onderstaande avond is afgelast. Jiwan Bharati uit Nepal heeft geen visum gekregen om naar Nederland te komen.

‘Vertel, over de grote daden van God’ is het thema van de Pinkstercampagne van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB). In de Grote Kerk in Hilversum is er op 17 mei een avond met ontmoetingen met mensen uit de wereldkerk.

De zendingscommissie van de Grote Kerk schrijft: ‘Gelovigen uit de wereldkerk houden ons op dit punt een spiegel voor. We horen hen vaak vrijmoedig spreken over de grote daden die God doet. Heel bewust kiezen we voor een komma in het thema. Vertel, is een uitnodiging om – samen met de wereldwijde kerk – goed te spreken over God.’

Verhalen delen én aanmoedigen

‘Een ontmoeting met iemand uit de wereldwijde kerk maakt indruk en zet ons in beweging. Daarom heeft de GZB een aantal gasten uit Nepal, Libanon, Bulgarije en Colombia uitgenodigd om naar Nederland te komen. Ze willen graag met jong en oud verhalen delen én ons aanmoedigen om goede woorden te spreken over God.’ Op dinsdagavond 17 mei is een van hen in de Grote Kerk te gast.

Iedereen is van harte welkom in de Noorderaanbouw van de Grote Kerk. Aanvang 20u00. Klik hier voor het mailadres van de zendingscommissie van de Grote Kerk.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.