Gesprek over PgH2024 ook digitaal

In zijn nieuwjaarstoespraak zegde voorzitter Jan de Leede toe dat er ‘op de website van de PgH een tijdelijke rubriek komt waarin opinies, reacties en alternatieve voorstellen geplaatst kunnen worden. Gemodereerd door iemand van communicatie en Breed moderamen.’ Vandaag is het ‘PgH-2024 forum‘ live gegaan.

De discussie over de drie voorstellen voor de vernieuwde PgH is op tal van plekken gaande. Eveneens vandaag publiceerde de Beleidsgroep PgH2024 de drie voorstellen in aangepaste vorm. Deze vormen nu de basis voor de besluitvorming in de Algemene kerkenraad in april en juni over de structuur van de toekomstige protestantse kerk in Hilversum.

Inspirerende input

Gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gesprekken over de drie voorstellen. Dat kan in de eigen wijkgemeente alsook tijdens de PgH-bijeenkomsten waarvan de eerste op 28 maart plaatsvindt in de Bethlehemkerk. Sinds vandaag is het ook mogelijk via de PgH-website aan het gesprek mee te doen. Een directe manier om leden van de Algemene kerkenraad te voeden met overwegingen en opvattingen over de toekomst van de protestantse gemeente in Hilversum en om mede-gemeenteleden te inspireren.

Nieuwsgierig naar het forum? Ga naar pknhilversum.nl/pgh2024forum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.