Geloofsopvoeding kinderen, hoe doe je dat?

Om kinderen over God te leren, is er meer nodig dan een kleurplaat en ranja. Maar hoe dan wel? Tijdens twee avonden in de Diependaalse kerk (of online) neemt Lucré van Putten je mee in de wereld van geloofsopvoeding (van 2 tot ca. 13-jarigen) in de kerk èn thuis. 24 november 2020 en 26 januari 2021 van 20u00 tot 22u00. Deelname is gratis. Voor ouders, grootouders , opvoeders en andere geïnteresseerden binnen en buiten de kerk. Op uitnodiging van de Protestantse gemeente Hilversum.

Lucré van Putten is een gedreven professional, al ruim twintig jaar werkzaam voor en met kinderen in de kerk en daarbuiten. Tijdens de avonden gaat Lucré in op telkens twee andere thema’s. Je kunt je inschrijven per avond. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Thema’s

  • Kinderen en God beleven, hoe gaat dat? (24 november)
  • Geloofsgesprekken met kinderen & geloof voorleven (24 november)
  • Hoe houd je kinderen geboeid? (26 januari)
  • Jongens in de kerk (26 januari).

Aanmelden voor de avond van 24 november is mogelijk via deze link. Mogelijkheid tot aanmelding voor de avond van 26 januari volgt later. Wil je nadere informatie? Mail Rianne ten Voorde.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.