Fotograaf Janet Klaver bij de Instuif

Elke eerste en derde donderdag van de maand van 10u00 – 11u30 uur is er instuif in de Bethlehemkerk. Een ieder is van harte welkom en kan zo maar binnenlopen.

Donderdag 4 januari komt fotograaf Janet Klaver over haar werk vertellen. En een expositie van haar werk is nog in de Bethlehemkerk te bewonderen tot 5 januari.  Klaver is een natuurfotograaf die in haar werk vergeten schoonheden aan het licht brengt. Geïnspireerd door de natuur gaat ze dagelijks op pad om de mooiste momenten vast te leggen. Haar foto’s kenmerken zich door een intensiteit aan kleur, speelse details en creativiteit. Ze nodigt de kijker uit om stil te staan waar in het dagelijks leven vaak aan voorbij gegaan wordt. Een herinnering aan het nu en de magie van onze omgeving in het Gooi.

Frederik van Eeden

Op 18 januari is het de beurt aan Klaas Oosterom van de Historische Kring uit Bussum. Hij vertelt over Frederik van Eeden, die in het Gooi een zelfvoorzienende kolonie ‘Walden’ stichtte waar veel over te vertellen is.

Bethlehemkerk: Loosdrechtseweg 263 Hilversum. Toegang vrij

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.