Foto expositie Trinette Boer in Bethlehemkerk

De Bethlelemkerk exposeert foto’s van fotograaf Trinette Boer. Foto’s gemaakt in het Hilversumse Corversbos. De expositie is te bezichtigen in het kerkgebouw tijdens de openingstijden van de kerk.

Trinette Boer licht toe: ‘Op mijn bijna dagelijkse rondje in het Corversbos gaat altijd mijn camera mee. De ene dag is er niks en de andere dag kan ik zomaar een hele tijd bezig zijn om iets vast te leggen. Of het nu mist is, zonneharpen, tegenlicht, de lente, sneeuw, maakt niet uit wat, er is vaak wel iets wat me raakt en dat moet dan natuurlijk vastgelegd worden.  Ik houd er vooral van om het abstracte te zien, en macro in onderwerpen. Voor deze expositie heb ik wat algemenere foto’s gekozen.’

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.