Familie Den Hartog op verlof

Sijmen en Annelies den Hartog komen met hun kinderen Daniel, Benj en Marie van 13 mei tot 1 augustus 2024 met verlof vanuit Thailand naar Nederland en brengen natuurlijk een bezoek aan Hilversum.

Voor gemeenteleden uit de Grote Kerk en andere belangstellenden is er een ontmoeting gepland in de Grote kerk. Zondag 9 juni komt het gezin den Hartog eerst bij de zondagsschool. Tijdens het koffiedrinken na de dienst zullen zij een presentatie geven. Daarna zal Sijmen spreken bij Kanaal 7. Iedereen is nu al van harte uitgenodigd om hen te ontmoeten en te bemoedigen!

De familie Den Hartog woont en werkt sinds 2006 in Thailand. Ze vertellen daar over het evangelie en bouwden een christelijke gemeenschap op. In 2018 vertelden ze over hun werk in het kerkblad Kerkbrink “Als mensen tot geloof komen zien we welke consequenties dat heeft voor hun leven. Je ziet hoe radicaal de keuzes zijn die ze moeten maken. Dit werkt als spiegel en we worden regelmatig geconfronteerd met onze gemakzucht in de navolging van Jezus. Het werkt ook erg aanstekelijk en moedigt aan om trouw te zijn”.

Een gezellige en gezegende tijd toegewenst in Nederland.

 

In 2006 werden ze vanuit de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam uitgezonden door de GZB naar Thailand. Op de website van de GZB lees je meer.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.