Extra vieringen op weg naar Pasen

De voorbereiding op Pasen is een intense tijd. Gelovigen komen in de aanloop naar Pasen vaker in vieringen bijeen. Ook dit jaar. Voor de tweede keer in coronatijd. De diensten zijn dan ook allemaal online te volgen. In vrijwel alle kerken zijn er vieringen op Witte Donderdag en Goede Vrijdag en vaak op de avond van paaszaterdag, de Paaswake.

Gezamenlijke vespers

In de Stille Week, de week voorafgaand aan Pasen, komen de geloofsgemeenschappen bijeen van Vitamine G, Grote Kerk, Diependaalse kerk en de kerken van de Verbinding. In gezamenlijke vespers. Iedere avond om 19u30 in de week van 29 maart tot en met 3 april.

Viering voor ouderen

Gedurende de gehele veertigdagentijd zijn er vespers op woensdagavond in De Morgenster. Tot en met 24 maart om 19u30 samen met de Rooms-katholieke parochie H. Hart – H. Joseph. Op woensdag 31 maart is er een avondviering met zangeres Suzanne van de Velde. Eerder al is er op dinsdag 23 maart in De Morgenster een speciale viering voor ouderen om 14u30.

De Bethlehemkerk komt gedurende de gehele Stille Week iedere avond bijeen om 19u30. Op een aantal avonden zijn het vieringen waarin lectoren voorgaan. Op Witte Donderdag en op Paaszaterdag zijn er gezamenlijke vieringen met respectievelijk de Regenboogkerk en de De Morgenster. De Regenboogkerk heeft, naast vieringen op donderdag, vrijdag en zaterdag, een extra viering op woensdag 31 maart.

Livestreams

Ga voor het complete overzicht naar de pagina Diensten en vieringen. Daar zijn ook de links naar de livestreams te vinden. De vieringen per PgH-gemeente vind je door hieronder te klikken op de naam van de gemeente.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.