Expositie Anet Kazemier en Max Eilander

De Regenboogkerk verrast weer met een nieuwe expositie in de kerkzaal. Deze keer met werk van tekenaar en schilder Max Eilander en van Anet Kazemier met fotowerk, bronzen sculpturen en aardewerk. De tentoonstelling is in de kerk bezichtigen van 10 oktober tot 16 november 2021 op verschillende tijdstippen in de week.

Natuur en portretten

Aan de wand is het werk te zien van Max Eilander. Eilander begon zijn artistieke activiteiten met tekenen. Zijn afgeronde opleiding als leraar tekenen gaf hem de mogelijkheid om werk en hobby te combineren. Later werd dit versterkt door zijn activiteiten in het Grafisch Atelier Hilversum. Daarnaast was Eilander actief bij de Vereniging Kleur en Toets in Hilversum alsook bij de portretschildergroep Tronie in Baarn.
De natuur is voor Eilander de inspiratiebron. Dit is te zien in deze expositie waarin teken- en schilderwerk uit de omgeving van Hilversum en Deventer te bewonderen is. Ook zijn er portretten van hem te zien.

Macro fotografie

Werk van Anet Kazemier is geëxposeerd in de vitrine. Kazemier startte haar artistieke carrière in 1990 met het creëren van ornamentale bloemstukken. Bloemen zijn ook een belangrijk motief in haar werk als fotografe. Zij past de macro fotografie toe op bloemen en ander natuurschoon. Lokale bekendheid verwierf Kazemier met talrijke exposities van haar bronzen kinderen, spelend op een boomtak. Een flink aantal is te zien op deze expositie. Recentelijk is Kazemier gestart met aardewerk als basis voor een kunstwerk. Enkele van deze kunstwerken zijn eveneens tentoongesteld.

Bezichtigingen van de expositie zijn mogelijk ’s zondags na de kerkdienst, dinsdagochtend van 10u00 tot 12u00 en zaterdagmorgen van 10u30 tot 12u00. Regenboogkerk, Nassaulaan 22 te Hilversum. Vrije toegang.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.