Datum

dinsdag 31 mei 2022 - woensdag 15 juni 2022
Expired!

Labels

diaconaal

Zomerpakkettenactie

De zomer is een heerlijke tijd met vakanties, leuke uitjes naar de dierentuin of het pretpark, ijsjes eten, van de glijbaan in het zwembad en ga zo maar door. Maar wat doe je als gezin als er geen geld is om deze dingen te doen? De zomer kan heel lang duren als de mensen om je heen wèl op vakantie gaan en wèl dit soort leuke dingen ondernemen.

Stichting Present Hilversum organiseert deze zomer een zomerpakkettenactie om de zomer voor een aantal van deze gezinnen in Hilversum een beetje zonniger te maken. De pakketten worden samengesteld door mensen in Hilversum en komen terecht bij cliënten van maatschappelijke organisaties. Wil je meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op maar in ieder geval voor 12 juni!

Voor meer informatie en om je op te geven Klik hier. Je hebt je opgegeven als je het (korte) formulier hebt ingevuld en verstuurd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.