Datum

zaterdag 15 mei 2021
Expired!

Tijd

10:30 - 12:00

Labels

Regenboogkerk

Open kerk – zaterdagmorgen inloop

Iedereen welkom.
Met ingang van zaterdag 15 mei gaan wekelijks de deuren van de Regenboogkerk weer open voor de zaterdagmorgeninloop. Tussen 10.30 en 12.00 uur bent u van harte welkom om te genieten van de mooie lichte sfeer van onze kerkzaal en van muziek die door Ies Nijman of Ton Oosterom ten gehore wordt gebracht. Wie wil kan een kaarsje branden. Ook kunt u een gebedsintentie schrijven die de volgende dag in de eredienst wordt meegenomen in de voorbeden. U hoeft zich voor de inloop niet aan te melden of te reserveren.
Regelmatig zal één van onze wijkpredikanten aanwezig zijn om, voor wie dat wil, mee in gesprek te gaan. Schroom dus niet wanneer u Jurjen of Heleen in de kerkzaal ziet zitten, om hem of haar aan te spreken. Als het weer het toelaat kunt u na uw bezoek buiten aan één van de statafels een kopje koffie of theedrinken.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.