Datum

zondag 17 april 2022
Expired!

Tijd

09:45

Uitzending Paasdienst met vluchtelingen vanuit Bethlehemkerk

De EO zendt Paasochtend om 9u45 op NPO2 een Paasdienst uit met Oekraïense vluchtelingen. De dienst is opgenomen in de Hilversumse Bethlehemkerk.

Gesprekken met vluchtelingen en gemeenteleden

Presentator Jurjen ten Brinke gaat samen Aster Abrahamsen voor in de viering waarin liederen gezongen worden die ook in Oekraïne bekend zijn en meegezongen kunnen worden. Ook zijn er tijdens een gezamenlijke maaltijd gesprekken met de vluchtelingen en gemeenteleden die betrokken zijn op de situatie Oekraïne.

Ten Brinke: ‘De oorlog in Oekraïne houdt ons bezig. We maken ons zorgen. Met deze dienst met Oekraïense vluchtelingen en betrokken gemeenteleden willen wij als EO en de Protestantse Kerk christenen bemoedigen met Pasen in deze moeilijke tijd. Op eo.nl/vrede kunnen mensen ook met Pasen een vredesbericht achterlaten. Zo willen we elkaar bemoedigen in deze onrustige wereld.’

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.