Datum

donderdag 13 oktober 2022
Expired!

Tijd

14:30 - 16:30

Labels

Bethlehemkerk,
De Morgenster,
Diependaalse kerk,
Grote Kerk,
Regenboogkerk,
Vitamine G

Toerustingsmiddag Contactorgaan Ouderen Pastoraat

De komende Toerustingsmiddag Contactorgaan Ouderen Pastoraat is op 13 oktober van 14u30 tot 16u30 in de Bethlehemkerk. De toerustingsmiddag voor is voor alle Hilversummers die aan (ouderen)pastoraat meewerken.

Het programma is dit keer helemaal ingericht op zintuigelijke ervaringen. Volgens de organisatoren ‘zal het lekker gaan geuren, smaken, klinken en aanvoelen! Als inleider en begeleider van de middag is Tjitske Volkerink gevraagd, van het Christelijk Spiritueel Centrum. Zij is al zeven jaar de inspirator van deze Hilversumse pioniersplek, waarin ze volop gebruik maakt van het lichaam en de zintuigen.’

Zoveel waarde

‘Het menselijke contact, aandacht, aanraking en een ervaring geven die verder gaat dan woorden, geeft zoveel waarde’, vertelt Tjitske. ‘Het is ook zo mooi, om samen te ontdekken dat wat God geschapen heeft, kan meewerken voor meer welzijn, lichamelijk, emotioneel en ook geestelijk.’

Graag van tevoren aanmelden bij het Contactorgaan Ouderen Pastoraat via Conny Roozendaal. Klik op haar naam voor het mailadres.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.