Datum

zaterdag - zondag 25 - 26 juni 2022
Expired!

Labels

Bethlehemkerk,
De Morgenster,
Regenboogkerk

Stercafé bij nacht

Zaterdag 25 juni gaan jongeren van Bethlehemkerk, De Morgenster en Regenboogkerk hun tenten opslaan bij Cisca en Harm in Hollandse Rading. We sluiten daarmee ons jongerenseizoen af. Zoals ieder stercafé spelen we een spannend spel, dit keer in de buitenlucht. We gaan samen BBQ’en, een spannend spel spelen, een boswandeling maken of een dropping doen en een gezellig kampvuurtje. Kom je ook? Aanmelden via de Whats-app of via dit mailadres.

Aan de slag met fruit

Na het gezamenlijk ontbijt op zondagochtend fietsen we naar de Bethlehemkerk om met dominee Aster Abrahamsen terug te kijken op afgelopen seizoen. Aster heeft een leuk spel voorbereid dat we aan het eind van de kerkdienst samen met de gemeente gaan spelen. Omdat het jaarthema Vruchten van de Geest heet, gaan we tijdens de zondagslunch in de Bethlehemkerk aan de slag met fruit. Wat dat wordt, is nog een verrassing.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.