Datum

vrijdag 29 september 2023
Expired!

Tijd

18:45

Labels

Bethlehemkerk

Start Nieuw seizoen ‘Midden in het Leven’

Al meer dan tien jaar komt de groep ‘MIHL’ samen op de laatste vrijdag van de oneven maanden. Iedereen die zich tot ‘midden in het leven’ rekent – eind 30 tot en met eind 60 jaar – is van harte welkom. Midden in het Leven is gestart als initiatief van de Bethlehemkerk. De afgelopen jaren doen ook mensen uit andere Hilversumse kerken mee.

Terugblik en vooruitkijken

Vrijdagavond 29 september is de start van een nieuw seizoen. De ontmoeting begint om 18u45 uur met een gezamenlijke maaltijd. Iedereen draagt daaraan bij waardoor het iedere keer een verrassende en heerlijke maaltijd wordt. Het is ook mogelijk om na de maaltijd om 20u00 aan te sluiten. Het thema van de bijeenkomst is deze keer ‘terugblik en vooruitkijken’.

Opgeven voor deze avond kan via het mailadres middeninhetleven@bethlehemkerk.nl. Graag voor woensdag 27 september. Wil je daarbij aangeven wat jouw bijdrage is voor de maaltijd en/of borrel?

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.