Datum

zondag 27 augustus 2023
Expired!

Tijd

11:00

Labels

Regenboogkerk

Start expositie ‘In het licht van de Regenboogkerk’

Vanaf 27 augustus zijn in de Regenboogkerk foto’s van Mannes van der Burg te zien.

Het is twintig jaar geleden dat Van der Burg voor het eerst zijn camera meenam in de Regenboogkerk. Inmiddels heeft hij duizenden foto’s gemaakt en is hij de huisfotograaf van deze kerk. Hij heeft veel mooie momenten meegemaakt als fotograaf, maar bovenal als gemeentelid. Die momenten zijn hem dierbaar. Hij hoopt dat dat te herkennen is in de foto’s. Het zijn mooie kijkplaten waarop van alles is te ontdekken. Hij hoopt dat vooral de energie, verbinding en levendigheid van de geloofsgemeenschap te herkennen is.

Bladerboek

De veertien geëxposeerde foto’s vragen om meer. Daarom ligt er ook een bladerboek met een flink aantal foto’s die laten zien wat er allemaal binnen en buiten de glazen muren gebeurt, ‘in het licht van de Regenboogkerk’. De expositie is te bezichtigen op zondag rondom de kerkdienst op dinsdagmorgen tussen 10u30 en 12u00.

Regenboogkerk, Nassaulaan 22 Hilversum

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.