Datum

vrijdag 06 oktober 2023
Expired!

Tijd

20:00

Labels

Bethlehemkerk

Spelprogramma 60 jaar Bethlehemkerk

Vrijdag 6 oktober 2023 is het 60 jaar geleden dat de Bethlehemkerk als kerkgebouw in gebruik is genomen. De wijkgemeente van de Bethlehemkerk gaat dat het gehele jaar vieren met diverse activiteiten.

Op vrijdag 6 oktober is er een feestelijke jubileumavond met onder meer een spelprogramma, een rad van fortuin voor een goed doel en een silent disco.
Op de site van de kerk staat te lezen: ‘De spelavond heeft de opzet van het bekende TV-programma: ‘Ik hou van Holland’, maar dan met een Bethlehemkerk sausje. Irene Muller en Dinant Bent zijn de gastgevers van de avond en peilen op ludieke wijze onze kennis. Naast het spelelement is er ook het rad van fortuin, waar (oud-)kerkrentmeesters Koos van Vliet en Peter den Uil ons gaan verleiden een gokje te wagen voor het goede doel.’

Silent disco

‘De avond wordt swingend afgesloten met een silent disco. Er kan worden gedanst of meegedeind op diverse muzieksoorten terwijl een ander rustig geniet van een drankje en hapje zonder overstemd te worden door de muziek. Een bijzondere belevenis voor alle leeftijden.’

Zondag 8 oktober gaat dominee Hillegonda Ploeger voor in een feestelijke jubileumviering waarvoor oud-predikanten uitgenodigd zijn om een bijdrage te leveren.

Klik hier voor meer informatie en deelname.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.