Datum

zondag 21 mei 2023
Expired!

Tijd

11:30

Labels

Grote Kerk

Pioniersdienst en samen lunchen

Johan Visser uit Amsterdam spreekt over het thema: ‘Slaap lekker…’.

Visser is sinds 2017 predikant in de Noorderkerk in Amsterdam. Hierover zegt hij: ‘Hoe langer ik erin meeloop en werk, hoe meer ik van de kerk ben gaan houden. En dan niet van een droomkerk (die niet bestaat), maar gewoon van die alledaagse gemeenschappen van gewone mensen die samen geloven in Christus, leven met elkaar en zich geven voor anderen.’

Kanaal7

De pioniersdiensten van de Grote Kerk hebben sinds kort een naam: Kanaal7. Wie interesse heeft kan de aankondigingen van de pioniersdiensten volgen op sociale media onder de naam Kanaal7Hilversum. Er bestaat daarnaast ook een appgroep waar uitnodigingen voor de diensten worden gedeeld. Deze kun je vervolgens zelf weer gebruiken om vrienden, bekenden, buren of familie uit te nodigen voor Kanaal7. Wil je graag toegevoegd worden aan deze appgroep, geef dan je nummer even door aan Welkom@kanaal7.nl / 06-81821300.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.