Datum

woensdag 15 maart 2023
Expired!

Tijd

19:30

PgH2024: Blik op de toekomst, vanuit de jongere generaties

‘PgH2024: Blik op de toekomst, vanuit de jongere generaties’. Dat is de titel van de bijeenkomst op 15 maart in de Grote Kerk waarin jongeren zich buigen over de toekomst van de protestantse kerk in Hilversum. Een actueel thema gezien de beslissingen die de Algemene kerkenraad in juni neemt over de toekomstige structuur van de Protestantse gemeente Hilversum.

Creatief

Dominee Aster Abrahamsen en de twee kerkelijk werkers voor jeugd en jongeren, Peter van Wesel en Daniël Verbeeke, nemen dit initiatief. Zij organiseren een avond, zoals zij zeggen, ‘waarin allen die zich betrokken voelen op het jeugd- en jongerenwerk – de jongeren zelf, (groot)ouders, jeugdwerkers, betrokken gemeenteleden – van harte zijn uitgenodigd om samen op creatieve manier te dromen over de gezamenlijke toekomst van onze kerken, met het oog op PgH2024.’ Via de verschillende nieuwsbrieven zullen zij daar binnenkort nader over berichten.

PgH2024: Blik op de toekomst, vanuit de jongere generaties
Woensdag 15 maart, Grote Kerk, inloop: 19u00u inloop, aanvang 19u30.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.