Datum

vrijdag - zaterdag 02 - 03 april 2021
Expired!

Labels

De Morgenster

PaasChallenge De Morgenster – Hilversum Noord-Oost

De PaasChallenge is een spel in de buitenlucht. Een combinatie van een QR-code speurtocht en een escaperoom. Je wordt meegenomen door de stad Jeruzalem in de tijd van Jezus. Je kiest één van de karakters in het verhaal en door middel van aanwijzingen ga je langs verschillende locaties. De aanwijzingen nemen je mee in het verhaal van Pasen en zorgen ervoor dat je de eindlocatie kunt bereiken.

Verschillende kerken in Hilversum organiseren de PaasChallenge. Zo zijn er in Hilversum verschillende routes. De PaasChallenge van De Morgenster kun je doen op Goede Vrijdag (2 april) of Stille Zaterdag (3 april) tussen 10u00 en 17u00. Stuur voor aanmelding een mailtje naar Karin Timmerman. 

De Paaschallenge is corona-proof en wordt individueel, in tweetallen of als huishouden gelopen. Ook super leuk voor je buren, vrienden en klasgenoten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.