Datum

zondag 24 maart 2024
Expired!

Tijd

10:00

Optocht Palmpasen

Op de zondag voor Pasen vieren we Palmpasen. Jezus reed Jeruzalem binnen op een ezel, terwijl de mensen zwaaiden met palmtakken. Dit feest wordt wereldwijd gevierd en wij doen mee. Kom Palmpaasstokken versieren en loop mee in de kerkdienst.

Zaterdag 23 maart, 10.30-12.00 uur, maken we de Palmpassstokken in De Morgenster, Seinstraat 2. Aanmelden is fijn, zodat we genoeg materialen hebben en je weet wat je mee moet nemen (stok/houten kruis zonder versiering). Aanmelden kan bij Froukje.  Deze workshop is tegelijk met een Lentemarkt. Daar is natuurlijk iedereen welkom.

Zondag 24 maart, aanvang 10.00 uur, is het Palmzondag. Samen lopen we met onze Palmpaasstok een optocht door de Regenboogkerk. Dit is een gezamenlijke BeMoRe-viering.

Let op: In de andere kerken zijn andere activiteiten. Deze workshop is daarom alleen in de Morgenster waar natuurlijk wel iedereen welkom is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.