Datum

vrijdag - zondag 09 - 18 december 2022
Expired!

Labels

diaconaal,
Diependaalse kerk,
Vitamine G

Oliebollen bestellen ten bate van Stichting Laleaua.

Voor het vijfde jaar op rij: de Oliebollenactie voor Stichting Laleaua. Oliebollen, appelflappen en appelbeignets weer gebakken door warme bakker Cor Muhl uit Weesp.

Voor de mensen die dit nog niet weten: Laleaua is een christelijke organisatie die werkt onder Romakinderen in Roemenië. In Tarnaveni werkt Henk Zijl met zijn team om de Romakinderen daar via een onderwijsprogramma te ondersteunen in hun ontwikkeling, zowel op sociaal als educatief gebied. En wat misschien nog wel het belangrijkste is: bij Laleaua krijgen de kinderen liefdevolle aandacht en wordt hen verteld dat óók zíj waardevol zijn.

Bestellen

De opbrengst (na onkosten bakker) gaat geheel naar Laleaua in Roemenië. U kunt uw bestelling plaatsen tot en met 18 december. Bel met Ans en Evert om uw bestelling door te geven: 035 – 621 86 08 of 06 – 400 476 17. Of e-mail uw bestelling naar: ansborgers@hotmail.com. Geef uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal oliebollen/flappen/beignets door. De oliebollen zijn € 1,40 per stuk, de flappen en beignets € 2,30 per stuk. Geef ook aan of u de bestelling komt ophalen of thuisbezorgd wilt krijgen. Ophalen kan op vrijdag 30 december van 11u30 tot 15u00. Voor € 2,50 wordt de bestelling in Hilversum thuisbezorgd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.