Datum

vrijdag 25 november 2022
Expired!

Tijd

18:45

Labels

Bethlehemkerk

Midden in het Leven: workshop & babbelbox

Al meer dan tien jaar komt de groep ‘MIHL’ samen op de laatste vrijdag van de oneven maanden. Iedereen die zich tot ‘midden in het leven’ rekent – rond 40 – 65 jaar – is van harte welkom. Midden in het Leven is gestart als initiatief van de Bethlehemkerk. De afgelopen jaren schuiven regelmatig ook andere Hilversummers aan.

Op vrijdag 25 november is de volgende avond die start met een maaltijd om 18u45 in de Bethlehemkerk. Vervolgens kunnen deelnemers kiezen uit twee programma’s. Beeldend kunstenaar Caroline Schröder begeleidt de workshop ‘Maak je eigen drieluik’. Het andere programma is de ‘babbelbox’ waarin je deelnemers aan de hand van vragen met elkaar in gesprek gaan

Je eigen drieluik

In de workshop maak je een drieluik aan de hand van een centrale gebeurtenis in je eigen leven, een gebeurtenis die een nieuwe wending heeft gegeven. Deze gebeurtenis heeft vaak meerdere kanten. In een drieluik verbeeldt je dat. Daarvoor gebruik je kleurrijke tijdschriften (graag zelf meenemen) en met een schaar ga je zelf aan de slag.

De avond wordt rond 22u00 afgesloten met een borrel. Opgave van te voren is gewenst via dit mailadres. Klik hier voor de website van de Hilversumse beeldend kunstenaar Caroline Schröder.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.