Datum

vrijdag 27 januari 2023
Expired!

Tijd

18:45

Midden in het leven

Elkaar ontmoeten, inspireren, bezinnen, delen met elkaar, samen eten, gezelligheid, afsluiten met een borrel, dat zijn een aantal woorden die passen bij de groep ‘Midden in het Leven’.

Al meer dan tien jaar komt deze groep samen op de laatste vrijdag van de oneven maanden. Iedereen die zich tot ‘midden in het leven’ rekent – rond 40-65 jaar – is van harte welkom. Midden in het Leven is gestart als initiatief van de Bethlehemkerk. De afgelopen jaren schuiven regelmatig ook gemeenteleden uit andere wijken aan. Vanaf september 2022 nodigt de groep iedereen van PgH uit die zich tot deze groep rekent van harte uit om deel te nemen.

Maaltijd, gesprek en borrel

De avond start in de Bethlehemkerk om 18u45 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarbij iedereen iets meeneemt om te delen met elkaar. De inbreng wordt door middel van een intekenlijst gecoördineerd. Na de maaltijd volgen twee inhoudelijke onderwerpen die aansluiten bij de belangstelling en beleving van de groep en die uitnodigen tot gesprek. Nieuwe mensen en nieuwe onderwerpen zijn altijd welkom!
Rond 22u00 uur volgt als afsluiting van de avond de informele borrel. Altijd zijn het hele gezellige avonden, luchtig serieus.

De aankondiging van deze avonden is te vinden op de website, in de nieuwsbrief en Kerkbrink. Wil je op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan via dit mailadres. Contactpersonen zijn: Annelene Ammerlaan (0649906463), Anita den Uil (0613961546) en Ineke Woldman (0614235706).

Voor komend seizoen staan de volgende vrijdagavonden: 27 januari, 31 maart en 2 juni 2023.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.