Datum

vrijdag 09 juni 2023
Expired!

Tijd

18:45

Midden in het leven

Al meer dan tien jaar komt de groep ‘MIHL’ samen op de laatste vrijdag van de oneven maanden. Iedereen die zich tot ‘midden in het leven’ rekent – rond 40 – 65 jaar – is van harte welkom. Midden in het Leven is gestart als initiatief van de Bethlehemkerk. De afgelopen jaren schuiven regelmatig ook andere Hilversummers aan.

Vrijdagavond 9 juni is de afsluiting van het seizoen. De organisatoren zeggen daarover: ‘Wij kijken terug op een prachtig MIHL-seizoen. Dat willen we graag met elkaar op gepaste wijze afsluiten. Wat hebben we veel met elkaar beleefd het afgelopen seizoen. We hebben met elkaar gesproken over ontwikkelingswerk, hebben een drieluik gemaakt, we hebben gekeken naar het grijze gebied rond grensoverschrijding en in maart zijn we gezamenlijk op stap gegaan richting PgH 2040. Vrijdagavond 9 juni gaan we dit seizoen met elkaar afsluiten met een gezellige barbecue, locatie Bethlehemkerk.’

Graag opgeven

‘Wij zullen zorgen dat er genoeg is om op de BBQ te leggen. Wel vragen wij jullie hiervoor een bijdrage ongeveer €10,= p.p. voor vlees/vegetarisch en stokbrood en toebehoren. Heel graag aangevuld met jullie eigen inbreng voor de salades en drankjes. Kunnen jullie bij je opgave doorgeven of je salades en/of drank meeneemt? En ook graag je voorkeur voor vlees, vegetarisch of een combinatie, dan kunnen we daar rekening mee houden.
Vanaf 18.45 uur is de inloop waarna de BBQ aan zal gaan. Wij hopen jullie allen te ontmoeten 9 juni.
Opgeven kan voor 7 juni per mail: middeninhetleven@bethlehemkerk.nl.’

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.