Datum

zaterdag 25 maart 2023
Expired!

Tijd

20:00

Labels

Bethlehemkerk

Matthäus Passion door het Participatiekoor ’t Gooi

Het Participatiekoor ’t Gooi nodigt u graag uit voor een bijzonder concert op zaterdag 25 maart om 20.00 uur in de Bethlehemkerk.

Dit koor is door Stichting Mantelzangers opgericht als een koor voor mensen met een haperend brein en ondersteunende zangers. Een derde van de zangers heeft een vorm van dementie. Het zingt samen met mantelzangers en het Jeugdkoor Spaarne de hoogtepunten uit de Matthäus Passion van J.S. Bach. Het koor wordt begeleid door een orkest van twaalf professionele instrumentalisten. Dirigent is Piet Philipse.

De kaartjes worden aangeboden door Alzheimer Nederland Afdeling Gooi & Omstreken en zijn te bestellen via gooi@alzheimervrijwilligers.nl met vermelding van uw adres. Zonder kosten sturen wij één of twee kaarten aan u toe.

Meer informatie: Arend Plomp, Alzheimer Nederland Afdeling Gooi & Omstreken, 06 -1509.4072. Meer informatie over de stichting: https://www.participatiekoor.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.