Datum

maandag 28 november 2022 - zaterdag 24 december 2022
Expired!

Labels

Bethlehemkerk,
diaconaal

Levende Adventskalender: Warme huiskamers

De Levende Adventskalender trekt voor de vierde keer door Hilversum. Op 28 november begint de reis in wijkcentrum St. Joseph om vervolgens via verschillende kerken, buurthuizen en wijkcentra, huiskamers en het Raadhuis heel Hilversum en Nieuw Loosdrecht te doorkruisen.

Ontmoetingen

Op elk van deze plekken zijn mensen van harte welkom voor een kopje koffie of thee en inspirerende ontmoetingen met buurtgenoten. Iedereen kan zonder aanmelding langskomen tussen 28 november en Kerstavond op maar liefst 38 locaties. Klik hier voor het overzicht. Toegang is telkens gratis.

Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden en iedereen mag zo vaak meedoen als gewenst. De website van de Levende Adventskalender biedt nadere informatie. De Levende Adventskalender is een initiatief van de Bethlehemkerk. Tal van gemeenteleden stellen hun warme huiskamers open. Ook andere PgH-gemeenten nemen deel.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.