Datum

zaterdag - zondag 14 - 15 oktober 2023
Expired!

Tijd

16:00

Labels

Bethlehemkerk,
De Morgenster,
Regenboogkerk

Kinderkamp

Ga je mee op kinderkamp? Van zaterdag 14 op zondag 15 oktober organiseren is er een kinderkamp in de Bethlehemkerk voor kinderen vanaf groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool.

Slapen in de kerk

Dominee Aster Abrahamsen: ‘We beginnen om 14u45 op zaterdag met een inloop. Vanaf 15u15 start er een leuk en gevarieerd programma: we leren over de kerk, gaan samen zingen, bereiden de kerkdienst van zondag voor, we gaan knutselen, een leuke film kijken (alle leeftijden), en natuurlijk lekker eten samen en slapen in de kerk!

Op zondagmorgen ontbijten we en doen we ochtendgymnastiek, en daarna is er een vrolijke kinderkerkdienst waarin we God en elkaar mogen ontmoeten, ook de grote mensen mogen dan meedoen. Ouders en broertjes en zusjes zijn bij de kerkdienst natuurlijk ook van harte welkom. Na de kerkdienst is het kamp afgelopen.

Opgeven voor 12 oktober

Het kamp sluit aan op de catecheselessen die afgelopen periode in de Regenboogkerk zijn gegeven maar als je die gemist hebt is dat geen probleem: je kunt gewoon aansluiten. Voor opgave en inpaklijst, neem contact op met ds. Aster Abrahamsen / dominee.abrahamsen@live.nl/ 06 39715672. Graag opgeven voor donderdag 12 oktober.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.