Datum

zaterdag 24 december 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 20:00

Labels

Bethlehemkerk,
De Morgenster,
Regenboogkerk

Kinder kerstnacht viering

Op zaterdagavond 24 december zijn er om 17u00, 18u00 en 19u00 drie identieke kerstnachtvieringen speciaal voor kinderen in de St Vitus aan het Melkpad. Organisatie is in handen van de Oud-katholieke parochie, Bethlehemkerk, Regenboogkerk en De Morgenster.

De kinderen gaan de kerk in met een prachtig kerstverhaal. Inge van Maaren heeft speciaal voor deze kerst een mooi verhaal geschreven met als thema ‘warmte’. De kerk is mooi versierd en op het plein is er als vanouds heel veel te doen. De Beatrixband speelt vanaf half vijf hun mooiste – oude en nieuwe – kerstliederen.

Warm hart

Voor de kinderen – dat geldt voor iedereen tot een jaar of 80 – staan er engelen versierd met lichtjes en haakjes waar je een hart aan kan hangen. Je kan een naam op je hart schrijven en op die manier iemand dus een warm hart toedragen.
Verder is er warme chocolademelk en zijn er gezellige vuurkorven waar je ook nog eens marshmallows boven kunt roosteren.

Warme dassen

Vergeet niet om een das voor de tassen van de Voedselbank mee te nemen! Een groot aantal is al gebreid, maar er mogen nog veel meer dassen bij. Op naar de 200 dassen!

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.