Datum

woensdag 22 december 2021 - zondag 09 januari 2022
Expired!

Labels

Bethlehemkerk

Wie gaat er mee op kerststallen jacht?

Van woensdag 22 december tot en met 9 januari gaat het kerstverhaal door Hilversum-Zuid. Wie vindt alle kerststallen van deze kerstspeurtocht in postcodegebied 1215?

Klik hier en hier voor de pdf van de flyer.

Iedere deelnemer kan op een eigen moment meedoen. Je mag zo vaak gaan wandelen als je wilt. Kijk op het kaartje waar je kunt zoeken. Je kunt je ‘kerstspeurkaart’ inleveren vóór maandag 10 januari 2022 in de brievenbus bij de Zoutkeet. Uit alle inzendingen wordt een 1ste, 2de of 3de prijswinnaar geloot. Klik hier en hier voor de pdf van de flyer.

Welk huis vind jij het mooist versierd?

Daarnaast kunnen alle wijkbewoners in postcodegebied 1215 meedoen om de wijk in kerstsfeer te brengen. Denk aan kerststallen, kerststerren, kerstbomen of engelen, voor het raam of in de tuin. Wandelaars kunnen dan genieten van de mooie kerstversiering. Alle deelnemers aan de kerstspeurtocht kunnen hun stem uitbrengen. Voor de huizen met de meeste stemmen is er eveneens een 1ste, 2de of 3de prijs.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.