Datum

zondag 24 december 2023
Expired!

Tijd

16:30 - 17:30

Kerstnachtviering voor kinderen

Opnieuw komen er in de St. Vitus aan het Melkpad kerstnachtvieringen voor kinderen. Dominee Aster Abrahamsen en Fokko Bosker zijn bij de voorbereidingen betrokken. Zij laten weten: ‘Aangezien 24 december op een zondag is, hebben we besloten dat de eerste kinderdienst start om 16u30. De tweede om 18u30. De kinderkerstnachtvieringen zijn in de St Vitus aan het Melkpad en worden geleid door pastoor Tjeerd Visser en ds. Aster Abrahamsen.

Stil staan om vooruit te kunnen

‘We hebben we een mooi thema voor de kinderdienst: sta eens stil. In de drukte van de tijd klinkt stilstaan misschien niet zo aantrekkelijk. Maar, moet je soms niet juist stil staan om vooruit te kunnen? Waar zet Kerst ons bij stil? Het plein komt er weer mooi uit te zien. Met lichtjes, warme dranken, wat lekkers en natuurlijk komt de Beatrix brass band weer spelen. Ook wordt er aandacht besteed aan een goed doel om bij stil te staan.’

 

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.