Datum

vrijdag 02 juni 2023
Expired!

Tijd

20:00

Labels

Bethlehemkerk

Kerkbrink Café live

Op vrijdagavond 2 juni start ‘Kerkbrink Café live’. Aanvang 20u00.

De organisatoren uit de Bethlehemkerk zeggen over het initiatief het volgende: ‘We gaan met de predikanten van de PgH in gesprek over het jaarthema, we blikken samen terug op afgelopen seizoen en kijken alvast vooruit naar het nieuwe jaarthema: ‘Ga mee!’ Hoe passelijk gekozen met PgH2024 in gedachten. Met Pinksteren, zondag 28 mei is alweer de laatste viering met een preek vanuit het PgH-jaarthema Verbonden, de tweede lezingenserie van dit seizoen.

Vervolg op ‘De Bethlehemkerk Draait Door’

‘Vorig seizoen was er in de Bethlehemkerk een serie met als thema ‘De Bethlehemkerk Draait Door’. Waarin we met elkaar in gesprek gingen over wat je verbindt. De gesprekken begonnen standaard met een link naar het jaarthema: vrucht(en) van de Geest. Welke vrucht zoals Paulus die benoemd in Galaten 5:22-23 vind jij belangrijk in je werk?
Aan tafel zaten gemeenteleden die actief zijn bij Leger des Heils, werken in de zorg, gemeenteraad Hilversum of voorganger zijn. Het waren telkens mooie gesprekken, met onderlinge interactie aan tafel en met het publiek in de kerkzaal. Het doel was om te verbinden en elkaar beter (en op een andere wijze) te leren kennen. Na afloop was een gezellige borrel, met (vegetarische) bitterballen.’

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.