Datum

zondag 19 november 2023
Expired!

Tijd

11:30

Labels

Grote Kerk

Kanaal7 dienst en samen lunchen met Bas van Dieren

welkom@kanaal7.nl / 06-81821300

Op 19 november spreekt Bas van Dieren bij Kanaal7. Kanaal7 is de naam voor de pioniersdiensten in de Grote Kerk. Het zijn maandelijkse zondagse samenkomsten gericht op de jongere leeftijdsgroepen. De pioniersdiensten beginnen met een inloop met hapje en drankje vanaf 11u30 en worden om 13u00 besloten met een gezamenlijke maaltijd.

Op je klompen aanvoelen

In de nieuwsbrief van de Grote Kerk staat te lezen: ‘Van Dieren is studentenwerker bij IFES in Rotterdam en Delft. In contact met onze jongerenwerker Daniël Verbeeke koos hij als thema voor de dienst: ‘Als het goede gevaarlijk wordt’. Bij sommige keuzes voel je op je klompen wel aan dat ze slecht zijn, dat ze je van de goede weg af leiden. Die kun je beter niet maken. Spannender wordt het als je bedenkt dat iets veel goeds kan brengen, maar tegelijkertijd een gevaar voor je kan zijn. Wat doe je dan? Wil je hierover meer horen, of meepraten, kom dan op 19 november naar Kanaal7.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.