Datum

dinsdag 01 november 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Labels

De Morgenster

‘God in de supermarkt’

Workshop over ‘jouw rondje door de supermarkt’. Om een ieder als consument te helpen de volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid.

Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat eten we vanavond? En wat is verantwoord om te kopen? Een uitdagende workshop op 1 november in De Morgenster kan mogelijk uitkomst bieden.

Je hebt het niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent. Het palet aan keurmerken kan helpen, maar zorgt ook voor verwarring.

Serieuze maar niet al te zware dialoog

‘God in de supermarkt’ wordt gegeven in het kader van de ‘groene maand oktober’ in De Morgenster. De workshop verkent, onder leiding van Alfred Slomp, de keuzes die we maken, helpt argumenten te begrijpen en verbindt deze met een helder ethisch kader. De bijeenkomst is actief, sociaal, informatief en gaat in een hoog tempo een serieuze, maar niet al te zware dialoog aan.

Alfred Slomp is een autoriteit op dit gebied en bekend van zijn boeken ‘Superwaar’ en ‘Het groene normaal’.
Dinsdag 1 november om 20u00 in De Morgenster, Seinstraat 2. Deelname is gratis. Voor 25 oktober opgeven bij Elma Hoekstra via dit mailadres.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.