Datum

dinsdag 23 mei 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Labels

Regenboogkerk

Fototentoonstelling Maramy Alsalahi

Op 21 mei wordt in de Regenboogkerk een nieuwe expositie geopend met foto’s van Maramy Alsalahi. Maramy is afkomstig uit Jemen en twee jaar geleden gevlucht voor de oorlogssituatie aldaar.

Na een lang verblijf in het AZC in Amersfoort woont zij nu met haar gezin in een woning in Hilversum. Zij heeft microbiologie gestudeerd en daarin lesgegeven aan de universiteit van Sanaa, de hoofdstad van Jemen.
In Nederland kan zij haar beroep niet uitoefenen en heeft daarom haar hobby fotografie opgepakt. In het AZC fotografeerde ze medebewoners met als doel een beeld te geven van de diversiteit aldaar.

Lichtinval

In de Regenboogkerk is een aantal van haar foto’s te zien. Haar werk wordt gekenmerkt door elementen vanuit haar cultuur en een bijzondere lichtinval. De prachtige foto’s zijn te bekijken op zondagen na de kerkdienst om 11u00 en op dinsdagen tussen 10u00 en 12u00 uur. De expositie loopt tot 20 augustus. Informatie via dit mailadres.

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.