Datum

dinsdag 17 januari 2023
Expired!

Tijd

10:30 - 12:00

Labels

Regenboogkerk

Expositie Atelier Buitengewoon

Wees welkom in de Regenboogkerk voor een blik in de kleurrijke wereld van de deelnemers van Atelier Buitengewoon. Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met verschillende achtergronden en leeftijden.

Expositie

Bij Atelier Buitengewoon worden er zeer uiteenlopende kunstwerken gemaakt. Zo wordt er geschilderd, geboetseerd, getekend, textiel en hout bewerkt en dit alles in verschillende stijlen.  Ervaar hoe kleurrijk en bijzonder de werken zijn die gemaakt worden bij het atelier. De expositie in de Regenboogkerk is tot en met 14 maart te zien zondag na de kerkdienst en dinsdagmorgen van 10u30 tot 12u00. Eventueel bezoek op andere tijden in overleg via dit e-mailadres.

Atelier Buitengewoon is een gezellige mix van mensen waarbij kunst maken, sociale contacten en onderdeel uitmaken van de maatschappij een belangrijke rol speelt. Iets creëren, nieuwe dingen leren, maakt dat het zelfvertrouwen groeit, allemaal onder het genot van een kopje koffie met een praatje. Voor meer informatie over het atelier: www.atelier-buitengewoon.nl.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.