Datum

dinsdag 13 september 2022
Expired!

Tijd

10:30 - 12:00

Labels

Regenboogkerk

Expositie: 20 jaar tekeningen van Alfred Smit

Een selectie uit 20 jaar tekeningen voor de Regenboogkerk en de Protestantse gemeente Hilversum. Dat is te zien in de Regenboogkerk van zondag 11 september tot en met dinsdag 18 oktober. Wederom een mooie expositie in de kerk aan de Nassaulaan.

Tweede keer kijken

Het zijn tekeningen voor aankondigingen, jaarthema’s, omslagen voor wijkgidsen, pr-materiaal voor het Bijbelcafé en illustraties bij preken. Smit hoopt met zijn afbeeldingen te prikkelen, nieuwsgierig te maken en ruimte
te geven de thema’s en onderwerpen op meerdere manieren te voelen en te zien. Als het lukt graag met een kleine twist en wat ontwapenende humor.
Volgens Smit is een afbeelding geslaagd als deze uitnodigt een tweede keer te kijken en iets wakker maakt wat in woorden niet zo makkelijk gezegd kan worden.

De expositie is te zien in de Regenboogkerk na de kerkdienst, op dinsdagmorgen tussen 10u30 en 12u00 uur of op afspraak via Marja van Tol via dit mailadres.

Tags:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.