Datum

zondag 18 juni 2023
Expired!

Tijd

17:00 - 20:00

Labels

Bethlehemkerk

Een avond naar Casella

Op zondag 18 juni brengt de jongvolwassen groep van de Bethlehemkerk een bezoek aan klooster Casella in Hilversum. Iedereen die wil, kan zich die avond aansluiten. Welkom!

Casella is een klooster volgens de Augustijnse traditie. De zusters zijn in het bijzonder gericht op mensen tussen de 18 en 35 jaar, en bieden hen stilte, ontmoetingen, gesprek, een plek om te zijn. Gelegen in een prachtig natuurrijk gebied biedt het klooster veel ruimte voor ieder die op zoek is naar ‘gastvrijheid, vriendschap en gebed’ – de Augustijnse waarden.

Van 17u00 tot 20u00

Op 18 juni is de start buiten om 17u00u in de bijzondere zitkuil waar de deelnemers een eenvoudige maaltijd met elkaar delen en een vuurtje kunnen maken. Vervolgens is er aandacht voor het gebedshuisje en het lopen van de labyrint. Om 19u00u sluiten deelnemers zich aan bij de viering. Het programma sluit af door nog wat met elkaar te drinken.

Dit bezoek is een uniek moment om nog een keer samen te zijn in en rond Casella. Want, in het najaar van 2023 zullen de drie zuster Augustinessen die in Casella verblijven, verhuizen naar Utrecht. Retraitecentrum de Spil uit Maarssen neemt het klooster en de omliggende tuin en gebouwen over.

Wil je graag meegaan? Stuur dan een bericht aan ds. Aster Abrahamsen via dit mailadres. Bij veel aanmeldingen wordt er een tweede avond georganiseerd.

18 juni Casella, Soestdijkerstraatweg 147a Hilversum. Zie ook www.casella.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.