Datum

zondag 16 oktober 2022
Expired!

Tijd

12:00

Labels

Vitamine G

Vitamine G – Paulien en Matthijs den Boef

Muzikale, akoestische Vitamine G-viering

Aanstaande zondag, 16 oktober, houden we een muzikale, meditatieve, akoestische Vitamine G-viering, o.l.v. Paulien en Matthijs den Boef. Zij schrijven je alvast: “De viering draait om het ‘zijn’ in de aanwezigheid van God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest. We staan stil bij het verlangen bij God te zijn, in Zijn aanwezigheid. Om met de Korachieten uit Psalm 84 te spreken: ‘Mijn hart en mijn lijf roepen om de levende God’ … ‘Gelukkig wie wonen in uw huis’ … ‘Gelukkig wie bij U hun toevlucht zoeken’. Met liederen, bijbelteksten, stilte en gebed zoeken we samen God, laten we ons leiden door de Geest en plaatsen we ons leven in Gods perspectief.”

De opzet van deze viering is vooral verstilling, tot rust komen. Je kunt de viering invullen door alleen te luisteren, te bidden of door zelf in je Bijbel te lezen. De liederen die gespeeld worden zijn vooral bedoeld om naar te luisteren of zachtjes mee te zingen.

De kinderen gaan vóór de viering al meteen naar hun eigen programma’s. Ook bij de Kidskerk en Kidskerk junior staat Psalm 84 centraal. Na de viering ontmoeten we elkaar bij de koffietafel.

Vanwege de akoestische opzet is er geen livestream.

playlist liederen

playlist kinderliederen

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.