Datum

zondag 26 februari 2023
Expired!

Tijd

12:00

Labels

Vitamine G

Vitamine G – ds. Heleen Weimar – ook online

Afgelopen woensdag is de veertigdagentijd begonnen, een tijd waarin veel gelovigen tijd nemen voor bezinning en toeleven naar het Paasfeest. Zondag 26 februari is ds. Heleen Weimar (predikant van de Regenboogkerk) onze voorganger in Vitamine G. Het thema van de viering is: ‘Beproeving’. Heleen schrijft hierover: ‘Vlak na zijn doop – Jezus had te horen gekregen dat hij een geliefd kind van God is – komt Jezus in een crisis terecht. In de woestijn wordt hij op de proef gesteld. Jezus doorstaat de test aan de hand van Bijbelwoorden die hem een richting wijzen. Hebben wij ook zulke woorden ter beschikking wanneer we in de leerschool van het leven voor moeilijke keuzes komen te staan? Heb jij een motto dat of een dichtregel of titel van een lied die jou door de crisis heen helpt?’

De muziek wordt verzorgd door Mike en Kerin van der Wal, Roy de Graaf en Marcel Tulen.

Kun je de viering niet bijwonen in de kerkzaal en doe je mee via de livestream? Dat kan via https://youtube.com/live/JF0Dwx29wk4.

playlist liederen

playlist kinderliederen

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.